Εγκατάσταση Υγραεριοκίνησης (LPG)

Υγραεριοκίνηση (LPG) με την καλύτερη αναλογία απόσβεσης-τιμής και ξοικονόμηση έως και 50% στις μετακινήσεις.

Με την όλο αυξανόμενη τιμή της βενζίνης, αλλά και την αυξανόμενη ρύπανση, η ιδέα για πιο οικονομικές αλλά και πιο οικολογικές διαδρομές, έχει οδηγήσει ένα μεγάλο μέρος των οδηγών ανά τον κόσμο στην τοποθέτηση συστημάτων υγραεριοκίνησης. Αυτό έχει συμβεί διότι τα συστήματα αυτά μπορούν να αποφέρουν μείωση στο κόστος μετακίνησης έως και 50% αλλά και μείωση των ρύπων του αυτοκινήτου κατά 30%.

Για να είστε σίγουροι πως η μετατροπή αυτή θα είναι επιτυχημένη θα πρέπει να επιλέξετε ένα συνεργείο με άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό. Η 10ετής παρουσία της εταιρείας μας ECOΚΙNISI στο χώρο του υγραερίου μας έχει δώσει την απαραίτητη εμπειρία ώστε να είναι βέβαιο πως θα σας φέρουμε τα καλύτερα αποτελέσματα.

 

ECOΚΙNISI – Οι ειδικοί που μπορείτε να εμπιστευτείτε.

Στην ECOΚΙNISI μπορούμε να κατανοήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε το κατάλληλο σύστημα για το αυτοκίνητο σας, επιλέγοντας μέσα από μια μεγάλη συλλογή προϊόντων, έτσι ώστε να πετύχετε μια σωστή αναλογία απόσβεσης-τιμής.

LANDIRENZO – LANDI – LOVATO – EMMEGAS – EMER – OMVL – ATIKER είναι τα εργοστάσια με τα οποία συνεργαζόμαστε και στα οποία οι τεχνικοί μας έχουν εκπαιδευτεί, μετά από πολύωρα σεμινάρια τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ιταλία.

Επικοινωνήστε με την ECOΚΙNISI σήμερα!

Είτε έχετε αποφασίσει να τοποθετήσετε ένα σύστημα υγραεριοκίνησης ή έχετε κάποιο πρόβλημα στο σύστημα που ήδη έχετε τοποθετημένο, η ECOΚΙNISI μπορεί να σας βοηθήσει.

Καλέστε μας τώρα στο 2109734811 ή στείλτε mail στο info@ecokinisi.gr