Εγκατάσταση Αεριοκίνησης (CNG)

Εγκατάσταση Αεριοκίνησης/Φυσικό Αέριο (CNG)

Αν το Υγραέριο (LPG) είναι το παρόν στα καύσιμα κίνησης στην Ελλάδα, τότε το Φυσικό Αέριο (CNG) είναι σίγουρα το μέλλον. Με μεγαλύτερη οικονομία, ακόμα πιο οικολογικό και με ανεξάντλητα αποθέματα σε σχέση με το πετρέλαιο και τα παράγωγα του , το φυσικό αέριο είναι το καύσιμο του μέλλοντος. Αν και στην Ελλάδα το δίκτυο σταθμών ανεφοδιασμού είναι μηδενικό ( μόλις 6 πρατήρια σε όλη την χώρα), οι όλο και μεγαλύτερες ανάγκες των καταναλωτών για οικονομικές μετακινήσεις θα κάνουν το CNG ένα από τα καύσιμα που θα μας απασχολήσουν ιδιαίτερα.
Από το 2010 το κατάστημά μας έχει αδειοδοτηθεί για την εγκατάσταση συστημάτων φυσικού αερίου , και οι τεχνικοί μας έχουν παρακολουθήσει αρκετά σεμινάρια για την λειτουργία αλλά και την εγκατάσταση ενός συστήματος φυσικού αερίου.
Με την πείρα των LANDIRENZO, LANDI και OMVL που είναι και οι προμηθευτές μας στα συστήματα φυσικού αερίου, αλλά και την τεχνογνωσία των εξειδικευμένων εγκαταστατών μας, το μόνο σίγουρο είναι πως θα βρείτε την κατάλληλη λύση για το όχημα σας.